Знайомство з технологіями Grohe

Представляємо Вашій увазі термостати Grohtherm від відомого виробника сантехніки ТМ Grohe (Німеччина).

В основі термостатів Grohtherm лежить технологія Grohe TurboStat. Завдяки неперевершеній чутливості термоелемента, термостати забезпечують подачу води необхідної вам температури за лічені секунди і підтримують її на сталому рівні упродовж усієї процедури прийняття душу.

Термостат – це пристрій для постійної підтримки сталої температури. Вони можуть застосовуватися як у побуті, так і на виробництві. Існують різні варіації термостатів, що забезпечують контроль температури певного об’єкту.

    Технічні функції термостату:
  • Вирівнює коливання показників температури води;
  • Швидко реагує на коливання тиску.

Окрім того, компанія GROHЕ розробила серію термостатів із інноваційним охолоджуючим каналом, що є своєрідним бар’єром між гарячою водою і хромованою поверхнею, таким чином поверхня завжди безпечна для дотику. Такі заходи безпеки особливо корисні і необхідні для дітей, які не завжди можуть заздалегідь оцінити, наскільки високою є температура поверхні, до якої вони доторкаються. Саме тому технологія Grohe CoolTouch гарантує, що температура усієї зовнішньої поверхні ніколи не перевищує налаштовану Вами температуру води.

Термостат Grohe – це комфорт, зручність та безпека понад усе!

    Детальну інформацію ви можете отримати, відвідавши будь-який магазин нашої мережі:
  • пр. Слобожанский, 117
  • вул. В. Вернадського, 23
  • пр. Б. Хмельницького, 20.

З презентацією можна ознайомитися – ТУТ

Придбати термостати Grohtherm ви можете – ТУТ

Знайомство з технологіями Grohe