Сім свіжих колекцій від фабрики Opoczno

    Ми раді повідомити Вам про те, що відома польська фабрика Opoczno розширила свій асортимент 7-ма новими колекціями, які вже доступні в мережі наших магазинів:
  • Space - подібне дизайнерське рішення вдало поєднується з темними меблями, металевими елементами декору і геометричними акцентами. Контрастне поєднання яскравого матового мармуру та елементів інтер'єру спокійних кольорів, дозволить створити приміщення в різних стилях. Темно синя плитка з імітацією мармуру у ванній кімнаті це вишукане рішення як для затишних, так і просторих приміщень.
  • Grange - колекція натхненна сміливою і кілька зухвалою текстурою бетону. Мінімалістична, але неймовірно цікава колекція призначена, для любителів концепцій дизайну гранж і лофт. Матова плитка з цієї колекції балансує традиційні дизайнерські концепції з останніми тенденціями. Колекція стійка до морозу і має антиковзкі властивості.
  • Eris - матовий керамограніт, що імітує бетон, який використовується для внутрішньої та зовнішньої укладки. Колекція набагато більше, ніж просто різновид будівельних матеріалів, це ресурс, який став символом стилю сучасних інтер'єрів. Естетика бетону робить плитку ідеальним матеріалом для реалізації креативних ідей дизайнерів і архітекторів.
  • Stormy - нині бетон є одним з модних матеріалів, що застосовуються в дизайні інтер'єру. Він чудово виглядає як в лофт, так і в мінімалістичних приміщеннях. Ідеально підходить для ванної кімнати, вітальні, а також для громадських приміщень, таких як ресторан або офіс. Дана колекція в класичних сірих кольорах надає необмежені можливості в дизайні та повну свободу у виборі аксесуарів.
  • Debora - справжня знахідка для створення дизайнів в скандинавському стилі. Пастельні кольори та текстура каменю додають простору і світла. Ідеальне рішення як для великих, так і для маленьких ванних кімнат, адже світлі кольори візуально збільшують простір. Матова плитка з цієї колекції, внесе затишок і тепло в ваш інтер'єр. Спокійні тони плитки будуть чудово поєднуватися з плавними лініями.
  • Lilas - мармур знову став одним із сучасних матеріалів в дизайні інтер'єру: його типові прожилки стали модною текстурою, яку все частіше вибирають дизайнери для своїх приміщень. Сірий спокійний мармур і декор з класичним орнаментом колекції створені для справжніх цінителів класичних інтер'єрів, які не відстають від сучасних тенденцій. Завдяки широкому спектру деталей і витонченим відтінкам прожилок, ця плитка ідеально підходить для ванних кімнат будь-якого розміру. Колекція додасть актуальності класичного дизайну, неповторної елегантності і гармонії. Глянцеву поверхню плитки підвищує престиж і природну красу каменя.
  • Francheska - монохромна виразність тераццо в сірих відтінках в поєднанні з цікавою і яскравою геометрією в стилістиці 60-70 років. Структурна біла плитка зі стриманими смужками буде прекрасно підкреслювати активний декор. Урбаністичний сірий колір тераццо дозволяє створювати нескінченні комбінації в дизайні на будь-який смак. У балансі між геометрією і кольором Francheska стає символом вишуканості та сучасності. Мінімалістична естетика колекції добре підійде для інтер'єру в стилі модерн.
    Познайомитися, вибрати та придбати дані колекції ви можете, відвідавши наші магазини:
  • вул. Вернадського, 23
    +38 (067) 632-43-23
    +38 (067) 523-22-49
  • пр. Слобожанський, 117
    +38 (067) 635-54-14
    +38 (067) 676-30-30
  • пр. Богдана Хмельницького, 20
    +38 (067) 631-60-57
    +38 (067) 630-95-59

Придбати нову колекцію можна - ТУТ

7 нових колекцій від фабрики Opoczno