Актуальні колекції від виробника Cersanit

    Відома фабрика з виробництва керамічної плитки Cersanit, оновила свій асортимент новими, свіжими колекціями, які вже доступні в нашій мережі:
  • Колекція Sansa - натхнення трендовим поєднанням білого кольору і текстури бетону, об'єднуються патерном. Базові плитки в поєднанні з декором дозволяють розширити дизайнерські можливості. Кольори колекції прекрасно поєднуються з деревиною або зі стінами насичених землистих кольорів. Sansa - вдалий вибір для тих, хто любить стильні і мінімалістичні інтер'єри.
  • Колекція Teri - дизайн черпає натхнення з різних видів каменю і художньо змішує їх з сучасним візерунком, щоб отримати несподівано гармонійний результат. Вишукана і елегантна поверхня, характеризується м'якими і збалансованими графічними рухами, виконана в білому і коричневому кольорах. Це сучасна колекція, заснована на класичних методах контрастних сполучень. Teri підійде для цінителів стилю модерн у ванній кімнаті і всіх, хто небайдужий до класики в інтер'єрі.
  • Колекція Glam - геометрія базової структурної плитки виглядає привабливо і актуально. Несподівано з'являються декоративні елементи, що додають інтер'єру індивідуальності, виразності. Вони делікатні, не сперечаються із загальним настроєм, але роблять його більш грайливим. Декор виконаний з мерехтінням незабутньо грає на світлі. Glam - припаде до смаку любителям класики, доповненої сучасними акцентами.
  • Колекція Rika - плитка декору з принтом пальмового листя яка створює особливу атмосферу в усьому інтер'єрі. У свою чергу, базова плитка з імітацією екзотичної деревини робить простір теплим, налаштовує на релакс. Структурна біла плитка виглядає стильно і оригінально. Контрасти колекції Rika сподобаються всім, хто любить сміливі рішення в дизайні і захоплюється еко стилем.
    Познайомитися, вибрати і придбати дану продукцію ви можете, відвідавши наші магазини:
  • вул. Вернадського, 23
    +38 (067) 632-43-23
    +38 (067) 523-22-49
  • пр. Слобожанський, 117
    +38 (067) 635-54-14
    +38 (067) 676-30-30
  • пр. Богдана Хмельницького, 20
    +38 (067) 631-60-57
    +38 (067) 630-95-59

Придбати нові колекції можна - ТУТ

Актуальні колекції від Cersanit