Santechnik Party в «Rio club»: перша ластівка

Отже, це, нарешті, сталося - восьмого липня у Дніпрі з великим успіхом пройшла перша в історії міста Santechnik Party, про необхідність якої так довго говорили наші архітектори і дизайнери. Організаторами заходу виступила компанія «Новий Світ», що за чверть століття зарекомендувала себе як лідера ринку сантехніки та керамічної плитки в регіоні.

Зустріч проходила в «Rio club», інформаційним же партнером виступив блог дизайну та архітектури Izba. Вечір пройшов, що називається, на єдиному диханні: створенню позитивної атмосфери сприяли привітність організаторів, інтерактивні виступи спікерів, віртуозна гра музикантів групи «Bullet blues band», оригінальний фуршет і, нарешті, розкішний захід над Дніпром, завдяки якому гості залишалися на терасі ресторану до пізнього вечора. Словом, обставини часу, місця і способу дії зійшлися воєдино, як в класичній п'єсі, - втім, про все по порядку.

Вечір розпочався з короткого вступного слова генерального директора мережі салонів «Новий світ» Сергія Додона, в якому він щиро і радо привітав архітектурно-дизайнерську аудиторію. Слідом за цим представник компанії Laufen Владлен Анкудинов зробив огляд нових дизайнерських колекцій - Laufen Sonar, Laufen New Classic і колекції душових піддонів зі штучного каменю. Представник компанії Hansgrohe Максим Мусатов познайомив гостей вечора з новинками сезону - новою душовою програмою Pulsifie, колекцією змішувачів Fingris і аксесуарами Wallstories/Addstories. Потім, після невеликого кава-брейку, представник компанії Geberit Сергій Бірюков розповів гостям про чергове розширення асортименту - зокрема, про інсталяції Sigma, нових меблях, трапах і колекції Geberit one. На закінчення керівник напрямку керамічної плитки в компанії «Новий світ» Володимир Васюков розповів про нові фабрики і моделі, з якими найближчим часом можна буде ознайомитися в салоні «Новий Світ», розташованого на вул. Вернадського, 23.

Власне кажучи, на цьому офіційна частина вечора закінчилася, і гості, озброєні новою корисною інформацією, приступили до неофіційної частини, тобто до неформального спілкування, що проходила в приємній атмосфері прекрасного літнього вечора. Представники компаній провели розіграш красивих і практичних подарунків, які дісталися тим, хто швидко і правильно відповів на питання, пов'язані з їх діяльністю. А Максим Мусатов презентував гостям вечора величезний вишуканий торт, виготовлений з приводу знаменної дати - сто двадцяти річчя (!) з дня заснування компанії Hansgrohe, - який в поєднанні з витриманими італійськими винами стали прекрасним фіналом цього заходу. Загалом, вечір, що називається, вдався, і, хочеться сподіватися, що Santechnik Party стане першою ластівкою, за якою підуть інші, не менш цікаві івенти від компанії «Новий Свiт».

Фото з заходу

SSantechnik Party в «Rio club»: перша ластівка