Шторки для ванної Ravak supernova SDOP, SDP3

Шторки для ванной Ravak supernova SDOP, SDP3

1. Душову двері можливо комбінувати з однією або двома нерухомими стінами відповідної ширини. Нерухома стіна приєднається до дверей за допомогою кутового з'єднувального профілю. Повернувши на 180 ° можливо отримати варіант входу з лівого або правого боку. Увага: декоративна сторона повинна знаходиться поза піддону.
2. З рами двері зняти установчі профілі. Обидва настановних профілю докласти над піддон (приблизно 10 мм від зовнішнього краю піддону) в тих місцях, де ми хочемо мати вхід. Округленими грань профілів встановити поза піддону. Профілі вирівняти по уровномеру у вертикальне положення і через попередньо висверлённие отвори намітити отвори для шпонок.
3. Висвердлити отвори і злегка забити молотком шпонки діаметром 8 мм.
4. Викруткою пригвинтити П-профіль шурупами діаметром 4х40 мм на стіну з того боку піддону, куди двері складається. Другий П-профіль вставити на раму двері в місці входу. Нерухома частина двері знаходиться поза піддону, П-профілі знаходяться своєї округляє гранню теж поза піддону.
5. Раму двері вставити в укріплений П-профіль, другу сторону рами спільно з вставленим П-профілем встановити над піддоном в положення соотвествующее встановленим шпонки.
6. Попередньо висверлённимі отворами в рамі двері вставити шурупи діаметром 4х40 мм і пригвинтити П-профіль до стіни.
7. Між укріпленими профілями встановити раму двері в оптимальне положення, спробувати правильність роботи пересувної двері і згідно з попередньо висверлённим отворів в П-профілях, висвердлити отвори в раму двері. Свінтіть раму двері з П-профілем за допомогою самонарезающих гвинтів діаметром 3,5х13 мм.
8. Монтажні отвори в рамі двері закрити заглушками діаметром 10х13 мм.
9. Стикові зазори між піддоном, душовою дверима, стіною і П-профілем рекомендується ущільнити силіконовою мастикою. Для замазки та ущільнення вироби треба вжити санітарний силікон RAVAK PROFESSIONAL, який забезпечує повну прілепляемость до вживають матеріалами. При ущільненні інший замазкою виникає небезпека затікання води в піддон.
10. Плістірольное скло захищене тонкою плівкою. Не забудьте її зняти перед введенням в експлуатацію.
11. Монтаж двері з однією нерухомою стіною PSS Монтаж цього варіанту відповідає монтажу основного виконання. Нерухома стіна приєднається за допомогою кутового з'єднувального профілю. Монтаж обох частин проводиться поза ванни. З дверей зняти інсталяційний профіль і з нерухомою стіни зняти кутовий профіль. Двері і нерухому стіну пазместіть за вимогами. Вставити кутовий профіль (дивись малюнок) і з'єднати цим способом обидві частини. П-профілі вставити на протилежні сторони рами і двері (округленими грань П-профілю устоновіть поза ванни). Змонтовані частини встановити на ванну, вирівняти профілі у вертикальне положення. Положення П-профілів намітити на стіну, на рамах намітити вставку в кутовий профіль. Змонтовані частини зняти з ванни, зняти нерухому стіну. У наміченому положенні просвердлити разом кутовий профіль і раму двері і свінтіть ці частини самонарезающими гвинтами діаметром 3,5х13 мм. Згідно отворів в П профілях намітити на стіни отвору для шпонок, висвердлити ці отвори і злегка забити шпонки. Шурупами діаметром 4х40 мм пригвинтити установчі П-профілі на стіни (що округляє гранню профілю поза піддону). Кутовим профілем з'єднані частини встановити на ванну, вставити в установчі профілі і спробувати правильність роботи пересувної двері. В кінцевому положенні просвердлити рами, установчі профілі і кутовий профіль через попередньо висверлённие відвести (висвердлити дірочки діаметром 2,6 мм) і оптимальне положення закріпити самонарезающими гвинтами діаметром 3,5х13 мм. Зазори між ванною, душовою дверима і стіною ущільнити силіконовою мастикою. Монтаж двері з двома нерухомими стінами проводиться аналогічно. Комплект містить 1шт. пересувний двері з двома П-профілями і 2шт. нерухомою стіни з двома кутовими профілями.Шторки для ванной Ravak supernova SDOP, SDP3