Шторки для ванної Ravak supernova SDZ2, SDZ3

Шторки для ванной Ravak supernova SDZ2, SDZ3

1. Душову двері можливо комбінувати з однією або двома нерухомими стінами відповідної ширини. Нерухома стіна приєднається до дверей за допомогою кутового з'єднувального профілю. Повернувши на 180 ° можливо отримати варіант входу з лівого або правого боку. Увага: декоративна сторона повинна перебувати поза піддону.
2. З рами двері зняти установчі профілі. Обидва настановних профілю докласти над піддон (приблизно 10 мм від зовнішнього краю піддону) в тих місцях, де ми хочемо мати вхід. Округленими грань профілів встановити поза піддону. Профілі вирівняти по рівнемірів в вертикальне положення і через попередньо висверлённие отвори намітити отвори для шпонок.
3. Висвердлити отвори і злегка забити молотком шпонки діаметром 8 мм.
4. Викруткою пригвинтити П-профіль шурупами діаметром 4х40 мм на стіну з того боку піддону, куди двері складається. Другий П-профіль вставити на раму двері в місці входу. Нерухома частина двері знаходиться поза піддону, П-профілі знаходяться своєї округляє гранню теж поза піддону.
5. Раму двері вставити в укріплений П-профіль, другу сторону рами спільно з вставленим П-профілем встановити над піддоном в положення соотвествующее встановленим шпонки.
6.Предварітельно висверлённимі отворами в рамі двері вставити шурупи діаметром 4х40 мм і пригвинтити П-профіль до стіні.
7. Між укріпленими профілями встановити раму двері в оптимальне положення, спробувати правильність роботи пересувної двері і згідно з попередньо висверлённим отворів в П-профілях, висвердлити отвори в раму двері. Свінтіть раму двері з П-профілем за допомогою самонарезающих гвинтів діаметром 3,5х13 мм.
8. Монтажні отвори в рамі двері закрити заглушками діаметром 10х13 мм.
9. Стикові зазори між піддоном, душовою дверима, стіною і П-профілем рекомендується ущільнити силіконовою мастикою. Для замазки та ущільнення вироби треба вжити санітарний силікон RAVAK PROFESSIONAL, який забезпечу¹ добрі повну прілепляемость до вживають матеріалами. При ущільненні інший замазкою виникає небезпека затікання води в піддон.
10-11. Стикові зазори між піддоном, душовою дверима, стіною і П-профілем рекомендується ущільнити силіконовою мастикою. Для замазки та ущільнення вироби треба вжити санітарний силікон RAVAK PROFESSIONAL, який забезпечу¹ добрі повну прілепляемость до вживають матеріалами. При ущільненні інший замазкою виникає небезпека затікання води в піддон.
12. Полістирольні скло захищене тонкою плівкою. Не забудьте її зняти перед введенням в експлуатацію.
13. Монтаж двері з однією нерухомою стіною PSS Монтаж цього варіанту відповідає монтажу основного виконання. Нерухома стіна приєднається за допомогою кутового з'єднувального профілю. Монтаж обох частин проводиться поза ванни. З дверей зняти інсталяційний профіль і з нерухомою стіни зняти кутовий профіль. Двері і нерухому стіну розмістити за вимогами. Вставити кутовий профіль (дивись малюнок) і з'єднати цим способом обидві частини. П-профілі вставити на протилежні сторони рами і двері (округленими грань П-профілю устоновіть поза ванни). Змонтовані частини встановити на ванни, вирівняти профілі у вертикальне положення. Положення П-профілів намітити на стіну, на рамах намітити вставку в кутовий профіль. Змонтовані частини зняти з ванни, зняти нерухому стіну. У наміченому положенні просвердлити разом кутовий профіль і раму двері і свінтіть ці частини самонарезающими гвинтами діаметром 3,5х13 мм. Згідно отворів в П-профілях намітити на стіни отвору для шпонок, висвердлити ці отвори і злегка забити шпонки. Шурупами діаметром 4х40 мм пригвинтити установчі П-профілі на стіни (що округляє гранню профілю поза піддону). Кутовим профілем з'єднані частини встановити на ванну, вставити в установчі профілі і спробувати правильність роботи пересувної двері. В кінцевому положенні просвердлити рами, установчі профілі і кутовий профіль через попередньо висверлённие відвести (висвердлити отвори діаметром 2,6 мм) і оптимальне положення закріпити самонарезающими гвинтами діаметром 3,5х13 мм. Зазори між ванною, душовою дверима і стіною ущільнити силіконовою мастикою. Монтаж двері з двома нерухомими стінами проводиться аналогічно. Комплект містить 1шт. пересувний двері з двома П-профілями і 2шт. нерухомою стіни з двома кутовими профілями.

торки для ванной Ravak supernova SDZ2, SDZ3