Установка механічної змивний арматури в бачок Днепрокераміка

Гніздо донного клапана 12 разом з ущільнюючої гумовою прокладкою 2 встановити в середині бачка і затягнути гайкою 3 зовні. Зверху гайки 3 надіньте уплотняющее гумове кільце 4 для герметичності з'єднання бачка з унітазом..Установка механической смывной арматуры в бачок Dneprokeramika

  1. Гніздо донного клапана
  2. Гумова прокладка
  3. Гайка донного клапана
  4. Ущільнювальне кільце
  5. Кріпильні болти
  6. Ущільнювачі
  7. Гайка під кріпильний болт
  8. Клапан спуску води
  9. Гніздо спускний кнопки
  10. Гайка
  11. Спускна кнопка
  12. З'єднувальні стрижень
  13. Спускова опора
  14. Трубка аварійного переливу


Візьміть кріпильні болти 5 з ущільнювачами 6 і встановіть в монтажні отвори бачка. Прикріпіть бачок до унітазу, затягуючи гайки 7 на кріпильних болтах 5 до упору.
Встановіть клапан спуску води 8 в гніздо донного клапана 1, повернувши його кілька разів за годинниковою стрілкою. Трубка аварійного переливу 14 повинна бути встановлена на 5 мм нижче рівня бічних отворів бачка.
Установка механической смывной арматуры в бачок Dneprokeramika

  1. Клапан наповнення води
  2. Кран подачі води
  3. Гайка
  4. Поплавок
  5. Гайка


Встановіть клапан наповнення води 1 в бічний отвір бачка так, щоб отвір подачі води 2 було розміщено перпендикулярно дну бачка. Гайкою 3 закріпіть клапан наповнення води 1 в установленому положенні. Поплавок 4 закріпіть гайкою 5.
Установка механической смывной арматуры в бачок Dneprokeramika

В отвір, розміщене на кришці бачка, встановіть гніздо спускний кнопки 9, гайкою 10 щільно затягніть з внутрішньої сторони кришки. У гніздо спускний кнопки 9 вставте спускну кнопку 11. Стрижень 12 отрежте необхідної довжини і соєденіте їм спускну кнопку 11 і спускну опору 3.
Кришкою накрийте бачок. Монтаж закінчено.