Наповнювальний бічний клапан Cersanit

A. ПРИСТРІЙ КЛАПАНА

 

  1. Кінець з різьбленням
  2. Стінка резервуара
  3. Труба
  4. Поплавок
  5. Регулюючий болт
  6. Важіль
  7. Головка
Наповнювальний бічний клапан Cersanit

B. ПІДКЛЮЧЕННЯ ДО ВОДОПРОВІДНОЇ СИСТЕМІ

  1. Клапан необхідно під'єднати до водопровідної системи за допомогою еластичного шланга з торцевої прокладкою ущільнювача (перед користуванням необхідно обов'язково перевірити герметичність з'єднання).
  2. Під час привинчивания шланга до нарізної кінця клапана (1) необхідно звернути особливу увагу на правильність положення клапана клапан повинен працювати в вертикальному положенні жоден з інших елементів (особливо поплавок (4) або регулюючий болт (5)) не може стикатися з іншими складовими елементами резервуара.
  3. Під час під'єднання клапана до водопровідної системи не рекомендується застосовувати занадто велику силу, тому що це може привести до поломки клапана, витік води з резервуара і затоплення квартири (!).
  4. У разі потреби необхідно за допомогою регулюючого болта (5) встановити правильний рівень води в резервуарі. У разі підвищення рівня води в резервуарі необхідно звернути увагу на те, щоб не дійшло до переливу води через переливну трубу спускного клапана.

C. УСУНЕННЯ НЕСПРАВНОСТЕЙ
У разі, коли клапан не перекриває струмінь води або напускає воду:

  1. Необхідно перевірити правильність установки клапана в вертикальному положенні (переконайтеся, що поплавок не блокується на стінці або іншому елементі резервуара).
  2. Необхідно перевірити, чи не накопичуються чи на гумовій мембрані всередині головки забруднення або кам'яний осад в разі потреби очистіть або замініть мембрану.
  3. Необхідно переконатися, що ситечко, що знаходиться всередині нарізної кінця клапана (1), що не засмічений.