Наповнювальний нижній клапан Cersanit

А. ПРИСТРІЙ КЛАПАНА

  1. Поплавок
  2. Верхній вузол
  3. Втулка про розбій
  4. Гайка
  5. Затиск регулювання рівні води
  6. Плече

Наполнительный нижний клапан Cersanit

B. ПІДКЛЮЧЕННЯ ДО ВОДОПРОВІДНОЇ СИСТЕМІ

  1. Клапан необхідно подсоеденіть до водопровідної системи за допомогою еластичного шланга з торцевої прокладкою ущільнювача (перед користуванням необхідно обов'язково перевірити герметичність з'єднання)
  2. Під час привинчивания шланга до нарезноой втулки клапана (3) необхідно звернути особливу увагу на правильність положення клапана, клапан повинен працювати в вертикальному положенні жоден з інших елементів (особливо поплавок (1) або плече (6)) не може стикатися з іншими складовими елементами резервуара.
  3. Під час під'єднання клапана до водопровідної системи не рекомендується застосовувати занадто велику силу, тому що це може привести до поломки клапана, витік води з резервуара і затоплення квартири (!)
  4. У разі потреби необхідно за допомогою регулюючого затиску (5) встановити правильний рівень води в резервуарі. У разі підвищення рівня води в резервуарі необхідно звернути увагу на те, щоб не дійшло до перепіва води через переливну трубу спускного клапана.

С. УСУНЕННЯ НЕСПРАВНОСТЕЙ
У разі, коли клапан не перекриває струмінь води або напускає воду:

  1. Необхідно перевірити правильність установки клапана (переконайтеся, що поплавок не блокується на стінці мул і іншому елементі резервуара).
  2. Необхідно перевірити, чи не накопичуються чи на гумовій мембрані всередині клапана забруднення або кам'яний осад для цього необхідно демонтувати верхній вузол шляхом повороту на 1/8 обороту в напрямку проти годинникової стрілки (рис А) і в разі потреби, очистити або замінити мембрану.