Керівництво по монтажу гідромасажних акрилових ванн

Інструкція з підготовки місця для установки ванн:

1. Сантехнік, що виконує роботи з виведення труб гарячої та холодної води, повинен враховувати лінійні розміри ванної. В іншому випадку виходи труб можуть упертися в ребра жорсткості, агрегати і арматуру ванни. А значить, ванна не зможе бути встановлена ​​впритул до стін.
2. Розмір зливної труби ванної кімнати не повинна підніматися над підлогою більш ніж на 10 см. Якщо це забезпечити неможливо, то необхідно робити подіум.
3.Ножкі служать для виставлення ванни по рівню, тому під несучу конструкцію ванни необхідно встановити додаткові упори.
4. Електропроводка повинна мати багаторазову ізоляцію доступу до відкритих контактів, по крайней мере 3 мм. товщиною. Захист системи повинна грунтуватися на диференціальному (багаторазовому) виключенні (1 fn = 30 мА). ітающій кабель повинен відповідати стандартам ЄЕС або бути типу Н07 RN-F, відповідно VDE 0250. Поруч з ванною і в місці, захищеному від попадання води (рекомендована мінімальна висота від підлоги 25 см.), слід встановити розетку із заземленням (переконайтеся, що заземлюючий кабель правильно встановлений). Ванни поставляються готовими для підключення в електромережу. Ні в якому разі не міняйте місцями встановлені клеми.

Транспортування ванн

 При перевезенні та встановлення ванни слід дотримуватися обережності, щоб не пошкодити системи трубопроводів і електроустаткування.

ЗАБОРОНЯЄТЬСЯ - переносити ванну за трубопроводи та форсунки.

Електросистема

 Установка електросистеми повинна проводитися професійним електриком. Електропроводка в квартирі повинна мати диференційний рубильник 30мА, магнетотермо 2,4 - 4А, і інший загального з'єднання (CEI 64-8). Якщо не існує, встановити один в загальному щиті квартири. НЕ УСТАНОВЛЮВАТИ ПІД ВАННОЙ.

Установка ванни

Руководство по монтажу гидромассажных акриловых ванн1. встановіть ванну на ніжки

Руководство по монтажу гидромассажных акриловых ванн2. обертаючи ніжки, відрегулюйте під висоту акрилової панелі і встановите ванну по рівню

Руководство по монтажу гидромассажных акриловых ванн3. наверніть фіксатори панелі на болти опорних стійок

Руководство по монтажу гидромассажных акриловых ванн4. встановіть на ванну пристрій зливу-переливу

Руководство по монтажу гидромассажных акриловых ванн5. встановіть акрилову панель і закріпіть її шурупами. Ванну слід встановлювати в такому місці, щоб забезпечити доступ до вузлів, для усунення можливих несправностей