Инструкция по монтажу акриловых ванн Cersanit

  1. Перед установкою ванни виріб необхідно ретельно перевірити. Після установки ванни гарантія поширюється тільки на виробничі дефекти і дефекти матеріалу.
  2. Кожна ванна охороняється від механічних пошкоджень захисною плівкою і картоном. Захисна плівка може бути знята тільки після остаточного кріплення ванни до стіни.
  3. Перед установкою ванни необхідно підготувати відведення і підведення води. Необхідно звернути увагу на горизонтальність підлоги, на якому буде встановлена ​​ванна.
  4. До кожної ванні додаються монтажні елементи, зазначені в таблиці № 1.
  5. В першу чергу, на дні ванни за допомогою шурупів (3) необхідно встановити 2 металевих стелажа швелера (2) рис. А. Відстані між стелажами залежать від габаритів ванни, а відстані між стелажами даного типу ванни вказані в таблиці № 2. Швелери необхідно монтувати вертикально до осі ванни і прикручувати до кріплення в дні ванни, виконаному з фібролітових плити.
  6. Потім необхідно з'єднати стрижні (17, 18, 19) з ніжками (10, 11) і прикріпити до них підставки (12, 13). Потім ніжки необхідно вкрутити в стелажі і за допомогою гайок (6, 7) встановити ванну горизонтально.
  7. У монтажний комплект входять також металеві захоплення (14), службовці для кріплення ванни до стіни. Їх розміщення показано на рис. D, а спосіб кріплення до стіни показаан на рис. Е. Необхідно звернути особливу увагу на те, щоб пліч ванни не впускати в стіну рис. G і не забудовувати оздоблювальними плитами рис. Н. Ванна повинна бути встановлена ​​таким чином, щоб можна було її демонтувати без пошкодження постійної облицювання.
  8. Після зміцнення ванни на стіні монтуємо сифони, підключаємо до місця зливу води і перевіряємо водонепроникність встановлених елементів.
  9. Після установки ванни з неї необхідно зняти захисну плівку.
  10. Для ущільнення щілин використовуємо виключно силіконову масу, яку укладаємо між бортиком ванни і стіною. Перед ущільненням силіконової масою необхідно переконатися, що ванна встановлена ​​горизонтально. Таb. 1, Відстані між стелажами для різних типів ванн (див. Рис. А) Таb. 2. Кількість елементів, необхідних для монтажу окремих типів ванн і екранів в штуках.

Инструкция по монтажу акриловых ванн Cersanit

 

1. Ванна (приклад)
2, 3, 4. Стелаж
5. Шурупи
6, 7. Гайки для ніжок
8, 9. Ущільнювальні підкладки
10, 11. Ніжки для ванни
12, 13. Підставка під ніжку
14. Металеві захоплення
15. Розпірні штифти
16. Болти для кріплення до стіни
17, 18, 19. нарізної стрижні

 

Инструкция по монтажу акриловых ванн Cersanit

А) Кріплення стелажів на дні ванни.
В) привинчивания ніжок до ванни.
С) Горизонтальна установка ванни.
О) Розміщення захоплень, що кріплять ванну до стіни.
Е) Захвати з двома отворами необхідно закріпити на постійно в кутку стіни, захвати з продовгуватими отворами служать для правильної горизонтальної установки вироби.
Р) Правильний спосіб кріплення ванни до стіни
G; Н) Неправильний спосіб кріплення ванни до стіни

КОНСЕРВУВАННЯ:
Завдяки ідеально гладкій поверхні матеріалу, виріб практично не забруднюється. Утримання в чистоті ванн Cersanit S.A. обмежується протиранням вологою ганчіркою або губкою з невеликою кількістю миючого засобу. Забороняється застосовувати зернисті чистячі засоби.
Инструкция по монтажу акриловых ванн Cersanit

ГАРАНТІЯ
 Cersanit S.A. надає гарантію на наступних умовах:
 Гарантійний термін:
Термін гарантії має визначатися від дати покупки і складає: 7 років на збереження кольору і відтінків.

  • Гарантія поширюється тільки на вироби зареєстровані або марковані фірмою Cersanit S.A.
  • Рекламації необхідно вносити безпосередньо в місці покупки вироби.
  • Дефекти виробів, виявлені під час гарантійного терміну, будуть усунені протягом 21 дня з дати визнання рекламації. Одночасно, гарантійний термін збільшується на термін минув між днем ​​внесення рекламації і вдень проведення ремонту або вважається спочатку в разі заміни вироби новим.
  • Рішення про спосіб усунення дефекту приймає виключно авторизований Сервісант фірми Cersanit S.A.

Обмеження гарантії:
Експлуатація виробу повинна відповідати інструкції по експлуатації. Гарантією охоплені і призводять до безрезультатності пов'язаних з ними претензій:

  • Дефекти, що виникли в результаті монтажу та експлуатації, що не відповідає інструкції.
  • Пошкодження, що виникли в результаті переробок і конструкційних змін, вироблених користувачем або третіми особами.
  • Пошкодження, що виникли в результаті осадження каменю і застосування зернистих чистячих засобів.

Механічні ушкодження.
Зауваження:

  • «Справжня гарантійна карта на проданий споживчий товар не виключає, не обмежує і не припиняє права покупця, що випливають з невідповідності товару з договором».
  • Гарантійна карта без вказаної дати продажу, прикладеного товарного чека, чіткого штампа магазину є недійсною.
  • У разі необґрунтованого виклику сервісантів користувач несе витрати по приїзду.
  • Гарантія дійсна на території всієї країни.

Фірма Cersanit S.A. не несе відповідальності за будь-які пошкодження, що виникли під час невідповідного інструкції монтажу, а, перш за все, викликані монтажем, що не дозволяє легко, без пошкоджень демонтувати виріб.