Шторка для ванної Ravak supernova VDKP4

Інструкція по установці шторки Ravak SupernovaRavak supernova VDKP4

Керівництво по монтажу

1. Ванна двері поставляється в зібраному вигляді разом з двома установочними профілями і монтажним набором. Надбудова (ванна двері) встановлюється на встановлену ванну. Зніміть упаковку. Двері встановіть на ванну так, щоб рама копіювала дугу ванни на відстані від 5 до 10 мм від краю ванни.Убедітесь в тому, що двері відкриваються і закриваються без зайвих зусиль. Зверніть увагу на пересування дверей в області підголівника. Якщо потрібно, посуньте раму ближче до зовнішньої межі ванни.

2. У наміченому положенні вирівняні двері за допомогою рівнеміра. На обидві стіни (стіни ванної кімнати) намітьте положення обох настановних профілей.После цього зніміть двері з ванни.

3. Зніміть з дверей обидва настановних профілю. Послідовно кожен з профілів прикладіть до стіни уздовж наміченої лінії. Скіс профілю повинен перебувати з зовнішнього боку ванни. Намітьте отвори для кріплення профілів до стіни (отвори для шурупів).

4. В позначених місцях висвердлите отвори 8 мм і вставте дюбелі. УВАГА: до початку свердління переконайтеся, що в намічених місцях в стіні не проходить проводка електрики, газу або води.

5. Установчі профілі прикрутіть до стіни за допомогою шурупів. У установчі профілі вставте ванну двері, вирівняні її і перевірте пересування дверей в рамі. Потрібно, щоб двері легко ковзала і не зачіпала підголівник.

6. Зафіксуйте положення дверей в настановних профілях наступним способом: у верхній і нижній частинах настановних профілів висвердлені отвори. Крізь ці отвори просвердлите раму дверей свердлом 2,6 мм (свердло входить в монтажний набір). Раму з'єднайте з установочними профілями самонарезающими гвинтами 3,5 х 13 мм.

7. Стиковий зазор між виробом і стіною пропонуємо заповнити силіконової мастикою RAVAK PROFESSIONAL.

8. Після завершення установки з полістиролу скла зніміть захисну плівку. Плівка поставлена ​​заводом виробником з метою запобігання пошкоджень виробів під час транспортування.