Шторка для ванної Curtain for the bathroom Ravak supernova VDP3

Шторка для ванної Ravak supernova VDP3

1. Ванну двері, що поставляється в ширині 1200, 1400, 1500, 1600, 1700 або 1800 мм, можливо комбінувати з однієї або з двома нерухомими стінами соотвествующей ширини. Нерухома стіна приєднається до дверей за допомогою кутового з'єднувального профілю. Повернувши на 180 ° можливо отримати варіант входу з лівої або з правої сторони. Увага декоративна сторона скла повинна перебувати поза ванни.
2. З раму двері зняти установчі профілі. Обидва настановних профілю докласти над ванну з того боку, де буде знаходитися двері (приблизно 10 мм від зовнішньої сторони ванни, установчі профілі встановити округляє гранню поза). За рівнемірів вирівняти в вертикальне положення і через попередньо висверлённие отвори намітити отвори для шпонок.
3. Висвердлити отвори для шпонок і злегка забити молотком в ці отвори шпонки діаметром в 8 мм.
4. Установчий профіль прикрутити до стіни шурупами діаметром в 4/40 мм з того боку ванни, де буде знаходитися нерухома частина двері. Другий інсталяційний профіль вставити в раму двері в місці входу. Нерухома частина двері знаходиться поза ванни, установчі профілі знаходяться округляє гранню теж поза ванни.
5. Раму двері вставити в укріплений профіль і іншу сторону рами, включаючи вставлений профіль, встановити на ванну в положення відповідає встановленим шпонки.
6. Поступово просунути крізь попередньо висверлённие отвори в рамі двері шурупи діаметром в 4/40 мм і пригвинтити інсталяційний профіль до стіни.
7. Між укріпленими профілями встановити раму двері в оптимальне положення, спробувати правильність роботи пересувної двері і через попередньо висверлённие отвори в настановних профілях висвердлити отвори в раму двері. Самонарізуючими гвинтами діаметром в 3,5 / 13мм свінтіть раму двері, що містить інсталяційний профілем.
8. Монтажні отвори в рамі двері закрити заглушками діаметром в 10/13 мм.
9. Рекомендується заповнити силіконової мастикою стикові зазори між ванною, ванною дверима, стіною і настановних профілем.
Монтаж двері з однією нерухомою стіною
Монтаж цього варіанту відповідає монтажу основного виконання. Нерухома стіна приєднається за допомогою кутового з'єднувального профілю.
Монтаж обох частин проводиться поза ванни. З двері зняти інсталяційний профіль і з нерухомою стіни зняти кутовий профіль.
Двері і нерухому стіну розмістити за вимогами.
Вставити кутовий профіль (дивись малюнок) і з'єднати цим способом обидві частини. Установчі профілі вставити на протилежний від строни рами і двері (округленими грань профілю встановити поза ванни).
Змонтовані частини встановити на ванну, вирівняти профілі у вертикальне положення. Положення профілів намітити на стіну, на рамах намітити вставку в кутовий профіль.
Змонтовані частини зняти з ванни, зняти нерухому стіну. У наміченому положенні просвердлити разом кутовий профіль і раму двері і свінтіть ці частини самонарезающими гвинтами діаметром в 3,5 / 13 мм.
Згідно отворів в профілях намітити на стіни отвору для шпонок, висвердлити ці отвори і злегка забити шпонки.
Шурупами діаметром в 4 / 40мм пригвинтити установчі профілі на стіни (що округляє гранню профілю поза піддону). Кутовим профілем з'єднані частини встановити на ванну, вставити в установчі профілі і спробувати правильність роботи пересувної двері.
В кінцевому положенні просвердлити рами, установчі профілі і кутовий профіль через заздалегідь висвердлені відвести (висвердлити отвори діаметром в 2,6 мм) і оптимальне становище закріпити самонарезающими гвинтами діаметром 3,5 / 10 мм.
Зазори між ванною, душовою дверима і стіною ущільнити силіконовою мастикою.
Монтаж двері з двома нерухомими стінами проводиться аналогічно.
Комплект містить 1шт. пересувний двері з двома профілями і 2шт. нерухомою стіни з двома кутовими профілями.
полістирольну скло захищене тонкою плівкою. Не забудьте її зняти перед введенням в експлуатацію.