Шторка для ванної Ravak supernova VSK2

Шторка для ванної Ravak supernova VSK2

Ванна стінка кругла VSK 2 складається з двох частин - з прямої частини, яка кріпиться до стіни ванної кімнати і з напівкруглої частини, яка з'єднана з прямою частиною. Монтаж проводиться в закінчену ванну кімнату на встановлену ванну.
ПОСЛІДОВНІСТЬ МОНТАЖУ
1. Ванну стінку разом з установочними профілем поставте на бордюр ванни на відстані максимально 1,5-2 см від краю ванни. Переконайтеся, Що поворотну частину можна повністю відкрити і зрушити всередину ванни. Це стосується випадку, коли до ванни прикручений змішувач або ванна оснащена гідромасажною системою.
2. В обраному положенні вирівняні стінку в вертикальному напрямку за допомогою рівнеміра. На стіні позначте положення межі інсталяційного профілю. Стінку зніміть з ванни і покладіть в сторону. Виверніть три болта з шайбами ​​і зніміть інсталяційний профіль з рами стінки.
3. Профіль прикладіть до стіни уздовж наміченої лінії скосом назовні ванни і на стіні намітьте осі отворів. Висвердлите отвори 8 мм і вставте дюбелі. Установчий профіль прикрутіть до стіни шурупами, що входять в монтажний набір. УВАГА: До початку свердління переконайтеся в тому, що в місцях потрапляння отворів чи не знаходиться проводка електрики, газу або води!
4. Ванну Стінку вставте в інсталяційний профіль і злегка вкрутите болти з шайбами. Вирівняні стінку так, щоб жорстка стінка лежала по всій довжині на ванні і поворотна частина вільно рухалася і фіксувалася в «відкритому» і «закритому» положенні. Після остаточної установки закрутіть болти до упору.
5. Під Час монтажу настановного профілю з метою запобігання просочування води рекомендуємо поверхню стикування профілю зі стіною змастити тонким шарі силікону герметика. Для підвищення стійкості стінки рекомендуємо верхню частину прямої стінки прикріпити до стіни ванної кімнати за допомогою утримувача. Тримач поставляється в двох варіантах - короткому і довгому.
МОНТАЖ КОРОТКОГО УТРИМУВАЧА
1. Тримач можна встановити або в просторі над ванною або в напрямку повз ванни. У циліндричної частини з пазом відкрутіть фіксує торцевої болт і головку надіньте на верхній профіль жорсткої частини VSK 2. Під кутом 45 ° змістите держатель так, щоб друга головка з отвором Ø5 мм торкалася всієї площиною до стіни і сполучна штанга перебувала в горизонтальному положенні.
2. На стіні намітьте периметр круглої головки. У центрі просвердлите отвір Ø8 мм і вставте дюбель.
3. Тримач зніміть, відкрутіть головку з отвором і головку прикрутіть до стіни шурупом 4 х 40 мм.
4. Укомплектований держатель вкрутите в головку так, щоб було можливо головку з пазом надіти на верхній профіль жорсткої частини.
5. Встановіть стінку в вертикальне положення, перевірте рухливість круглої частини і злегка закрутіть фіксуючий болт щоб не пошкодити алюмінієвий профіль.
МОНТАЖ довжина УТРИМУВАЧА
Довгий держатель однаковий по конструкції з коротким держателем. Тримач кріпиться до жорсткої стінки на відстані максимально 50 мм від поворотного механізму і направляється перпендикулярно ванні на протилежну стіну, де кріпиться за допомогою шурупа 4 х 40 мм. Послідовність монтажу однакова як у короткого власника. Вирівнювання стінки у вертикальному напрямку проводиться закручуванням балки (вкорочення довжини) або викручуванням балки (подовження) між головкою і сполучної штангою.